Prijswinnaars salarisonderzoek 2017 bekend

Leestijd: < 1 minuten

Hilde de Laat

Twee TW-edities geleden, in TW 45, las u over het TW en C2W Salarisonderzoek 2017. Nu zijn ook de winnaars van de verloting bekend.

TW voert dit salarisonderzoek, de grootste enquête onder hoogopgeleide technici en ingenieurs, jaarlijks uit, maar dit jaar werkten wij voor het eerst samen met C2W, hét vakblad voor chemici. Met een recordaantal respondenten van 7.335 personen, is deze jaarlijkse salaris­enquête uitgegroeid tot het grootste bèta-onderzoek naar beloningen in Nederland. Wij willen iedereen die heeft deelgenomen aan deze enquête hiervoor hartelijk danken.

De belangrijkste conclusie in het onderzoek van dit jaar: de salarisstijging is voorbij het hoogtepunt; hoewel de salarissen nog steeds stijgen, vlakt die stijging af.

Zoals altijd verloten wij ook dit jaar weer mooie (technische) prijzen onder de deelnemers die hebben aangegeven hieraan mee te willen doen. Deze verloting heeft inmiddels plaatsgevonden en de prijzen zijn onderweg naar de winnaars.

De hoofdprijs, een prachtige 3d-printer, gaat naar Toon Lamers uit Eindhoven. Sjaak van Loo en Aleksander Czechowski hebben beide een vr-bril gewonnen; de andere drie winnaars van een vr-bril wensen onbekend te blijven. Alle winnaars zijn al geïnformeerd over dit mooie nieuws.

Met zo’n hoog aantal correspondenten mogen we zeker spreken van een succesvol salarisonderzoek. Hopelijk mogen wij ook volgend jaar weer rekenen op uw onmisbare hulp en ook dan zullen wij weer fraaie prijzen verloten onder alle respondenten.

Lees ook

Nieuwsbrief

Onze sponsor: