Over deze editie

Leestijd: < 1 minuten

redactie

Deze speciale extra editie is een unieke samenwerking tussen Technisch Weekblad en Dosign

Deze editie staat helemaal in het teken van vrouwen en techniek: een combinatie waarvan overheid en bedrijfsleven vinden dat ze vanzelfsprekender moet worden. Er zijn de afgelopen decennia talloze initiatieven ontplooid om meiden de techniek in te krijgen, zowel op het niveau van de studiekeuze als op dat van de arbeidsmarkt. De ene aanpak is succesvoller dan de andere, en we zetten in deze speciale editie één en ander op een rijtje.

Dat doen we deze keer niet alleen. Dosign, het arbeidsmarktbemiddelingsbureau voor hogeropgeleide technici en al jarenlang een gewaardeerde partner van TW, heeft een grote stem gehad in de inhoud, omdat ook Dosign zich inspant om vrouwen te enthousiasmeren voor alle prachtige aspecten van techniek. De jaarlijkse Women in Technology-kalender is hiervan een mooi voorbeeld; we presenteren alle kalendermodellen op een rij.

Verder onder meer aandacht voor Dosign Students, dat techniekstudenten aan een relevante bijbaan helpt, de visie van drie topvrouwen over de kansen voor vrouwen op de arbeidsmarkt, een kijkje achter de schermen van de fotoshoot voor de kalender, en de mening van techniekstudenten zelf over werken naast hun studie.

Lees ook

Nieuwsbrief