Nieuwe traineeships bij CLAFIS

Leestijd: 2 minuten

CLAFIS

Ingenieursbureau CLAFIS start in het vierde kwartaal van dit jaar met een traineeship industriële automatisering. Voor Noord-, Oost- en Midden-Nederland bieden we afgestudeerde mbo-4- en hbo-studenten een kans om Software Engineer te worden. Het traineeship legt de focus op de overlap die er is tussen het werk bij de klant, de kennis binnen CLAFIS en de drive in het traineeship.

Techniek zit bij CLAFIS in het dna, wij willen jonge ambitieuze techneuten de kans geven om dit dna over te nemen door ze op te leiden tot Software Engineer binnen de industriële automatisering. Vanuit de CLAFIS Academy bieden wij het CLAFIS traineeship aan, waarin wij zorgen voor een kickstart van jouw carrière, waarbij je opgeleid wordt tot Junior Software Engineer. Dit doen wij middels een traject van een jaar, waarbij de focus zowel op technisch als op persoonlijk vlak ligt.

‘We willen klein beginnen met een klas van vijf à zes jonge, enthousiaste studenten die de drive hebben om zichzelf verder te ontwikkelen. Afhankelijk van de vaardigheden en persoonlijke interesses van de studenten willen we het aanbod gaan samenstellen. Van daaruit zoeken we een goede match tussen projecten en studenten, om zo tot een optimale samenwerking met de klant te komen’, legt Maarten Pieper, Commercieel Projectmanager bij CLAFIS uit.

De ontwikkeling van onze mensen staat bij ons voorop. Zowel op persoonlijk als inhoudelijk vlak. Om dit te bewerkstelligen hebben we de CLAFIS Academy in het leven geroepen. In de Academy richten we ons inmiddels al een aantal jaren met veel succes op belangrijke ontwikkelingen binnen onze vakgebieden, maar ook op persoonlijk vlak. Dit gebeurt onder meer door de mogelijkheid om deel te nemen aan Kennissessies, Expertiseteams, Opleidingen & Cursussen. Ook word je actief begeleid in je persoonlijke ontwikkeling. Dit maakt de CLAFIS Academy uitermate geschikt voor de pas afgestudeerde student of de professional die zichzelf wil blijven uitdagen.

CLAFIS is één van de jongste ingenieursbureaus van Nederland en is inmiddels een vaste waarde in de Top 50 lijst van ingenieursbureaus van Nederland. De dynamiek die de organisatie typeert, biedt jonge technici interessante carrièremogelijkheden.

Betrokken, gedreven en deskundig, dat is CLAFIS. In veertien jaar tijd zijn we gegroeid naar een organisatie van ruim 450 medewerkers en mogen wij ons tot de top 15 van Nederlandse ingenieursbureaus rekenen. Teamgeest voert de boventoon in onze bedrijfscultuur. Samenwerken en kennisuitwisseling staan centraal.

Neem contact op met Maarten Pieper via 06 57934496, m.pieper@clafis.com of kijk op werkenbijclafis.com

Lees ook

Nieuwsbrief

Onze sponsor: