Kunstmatige intelligentie en hightech innovatie op het 3i-Event 2019

Leestijd: < 1 minuten

redactie

Op 18 april organiseert TW voor de tweede maal het 3i-Event over Ideas, Intellectual property & Innovation op de hightech campus in Eindhoven.

Maaike Schaapman, Senior IP Council bij Philips verzorgt de openings-keynote op het event over hoe je een hightech octrooiportefeuille beheert en wat de rol van een goede IP strategie voor een multinational is. Daarnaast zal hoogleraar Intellectueel Eigendomsrecht aan Universiteit Utrecht Peter Blok fundamentele vragen over kunstmatige intelligentie en innovatie opwerpen en een boeiende paneldiscussie en nuttige netwerkborrel inluiden.

U ontmoet IP-professionals van het European Patent Office, Octrooi Centrum Nederland en het Benelux Office for Intellectual Property. Daarnaast kunt u uitgebreid spreken met octrooigemachtigden over hoe u de juiste aandacht voor intellectueel eigendom in uw bedrijfsstrategie meeneemt.

Technici, mkb-ers, startups en R&D’ers willen eigenlijk alleen maar met innovatie, nieuwe ideeën en renderende business bezig zijn. Waarom zou je je druk maken om octrooirecht? Waarom zou u veel geld uitgeven aan octrooigemachtigden en octrooiaanvragen? Intellectueel eigendomsrecht wordt vaak onterecht gezien als het ‘stiefkindje’ van de techniek en wetenschap.

Maar octrooionderzoek leidt tot waardevolle business intelligence. Wat doen concurrenten? Welke technologie kan ik snel in licentie gebruiken? Met wie kan ik samen werken? Octrooigemachtigden weten vaak de vinger op de zwakke plek van uw organisatie te leggen – en kunnen u helpen om uw concurrentiekracht te vergroten. Als u uw business koestert, moet u ook uw ideeën en innovaties koesteren, en deze beschermen.

Voor meer informatie en om u in te schrijven klikt u hier.

 

Wilt u meer informatie over een van de gespecialiseerde octrooibureaus die naar het 3i-Event komen? Kijk dan op de website van de Orde van Octrooigemachtigden.

Lees ook

Nieuwsbrief

Onze sponsor: