Colofon

TW informeert zijn lezers kwalitatief en actueel over de nieuwste ontwikkelingen binnen alle ingenieursdisciplines. Het accent ligt daarbij op nieuwe vindingen en innovatieve toepassingen.

Naast technisch nieuws uit binnen- en buitenland bevat TW interviews, opinie, analyses, productnieuws, informatie over de arbeidsmarkt en diverse servicerubrieken.

TW heeft een brugfunctie en bedient ingenieurs die over de grenzen van hun eigen vakgebied heen op de hoogte willen blijven van trends, toepassingen en ontwikkelingen op het gebied van techniek.

Redactie

Leo Vogels, Uitgever-hoofdredacteur
Mark van der Heijden, Adjunct-hoofdredacteur

Freelance medewerkers

Auteurs

drs. Teake Zuidema (Pittsburgh), Patrick Marx, Loet van Bergen, Tseard Zoethout

 

Opmaak

Advertenties

Bureau Van Vliet
Kyra Veenhuijsen  Luciene Paap

Overname artikelen

Het overnemen van artikelen van deze site is niet kosteloos. Wij hanteren de volgende tarieven voor commerciële organisaties:

  • Bij afstemming vooraf rekenen wij standaard € 250,- voor het overnemen van een artikel. Gelieve een mail te sturen naar redactietw@niantec.eu, u ontvangt dan digitaal een factuur. Na betaling kunt u het artikel op uw eigen site(s) plaatsen met bronvermelding (TW) en de naam van de auteur.
  • Bij het niet vooraf melden van overname betaalt u € 500,- en krijgt u achteraf een factuur.

Voor non-profit organisaties gelden andere tarieven en mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met hoofdredacteur Leo Vogels.

Uitgeverij

Uitgeverij Technisch Weekblad B.V.

Grevelingenmeer 19, Unit 8

5347 JP Oss

Uitgever

Leo Vogels

Lezersservice en abonnementen

SP Abonneeservice

088 – 1102077

TechnischWeekblad@spabonneeservice.nl

Nieuws brief
* indicates required