Bijna door de scrutineering

Solar Team Twente

Solar Team Twente houdt voor TW een blog bij van hun avonturen tijdens de World Solar Challenge in Australië. Lees hier de tweede blog.

Vanochtend zijn we om 5.30 uur opgestaan zodat we om 6.30 uur konden vertrekken richting de hal waar de scrutineering van de zonnewagens plaatsvindt. Om 7.30 uur werd onze auto de zaal ingerold waarbij we in vier uur tijd langs verschillende stations gingen om gekeurd te worden op verschillende onderdelen. Dit om te kijken of de auto voldoet aan de reglementen van de Bridgestone World Solar Challenge. Deze reglementen zijn erop gericht om het evenement veilig te laten verlopen. Bij elk station hadden de ‘officials’ een half uur de tijd om te keuren. Maar welke stations zijn er eigenlijk en wat checken ze daar? We lichten er een paar uit!

Morgen leveren we nog een bijgewerkte versie van de documentatie in. Dan hebben we de scrutineering doorstaan en zijn we weer een stap dichter bij de start van de Bridgestone World Solar Challenge 2017!(Copyright: Jérôme Wassenaar)

Lees ook

Nieuws brief
* indicates required