define('DISALLOW_FILE_EDIT', true); define('DISALLOW_FILE_MODS', true); Tip: Geen woorden maar daden voor industrie - Technisch Weekblad

Tip: Geen woorden maar daden voor industrie

Gerald Schut

Remco de Boer maakt in de aanloop naar de verkiezingen een serie Studio Energie-podcasts met uitgesproken energiedeskundigen over hoe zij de energietransitie aan zouden pakken als ze minister waren. In de eerste aflevering horen we de Neder-Française Laetitia Ouillet (De Windvogel) die net klaar is met het opzetten van energie-instituut EIRES aan de TU/e.

Ze loopt al 25 jaar mee in de energiewereld en spreekt met passie over het gebrek aan missiegedreven innovatiebeleid in Nederland. ‘Zet er een energieagentschap op.’ En: ‘Kijk naar Duitsland.’ Hoe kan Nederland nu aan de ene kant inzetten op waterstof en aan de andere kant het universitaire onderzoek naar elektrolyse laten doodbloeden?

Lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nieuws brief
* indicates required